Kreditkontroller.se - Hur kreditvärdig är du? - Kontrollera enkelt själv i 3 steg!

Hur kreditvärdig är du?
- Kontrollera enkelt själv i 3 steg! - Klicka här -

Ja tack, Jag vill ha kontroll över mitt liv.


Kolla inkomst


Kolla inkomst för privatpersoner

Det är lätt att få en Kolla inkomst - Kreditkontroller.se ger dig aktuell fakta om din personliga ekonomi.

 • Är du kreditvärdig?
 • Har du Kolla inkomst?
 • Kan du få lån - Vad säger banken?

När du blir kund hos oss på Kreditkontroller.se får du tillgång till vårt register som är fyllt av den senaste informationen om DIG.

Hur Beslut om lån fungerar

Banken ser på din kredit rapport (kredit score) när de beslutar om att ge dig ett:
 • Brukslån
 • Huslån
 • Kreditkort

Du bör kontrollera din kredit-score regelbundet för att säkerställa att den är aktuell och speglar dina senaste Kolla inkomst, din Kolla inkomst, och eventuella betalningsanmärkningar noggrant, så du kan fatta bättre beslut när du ansöker om kredit och faktiskt kan få det du vill ha.

Testa din kreditscore här. Klicka nu!

Hur Kreditkontroller fungerar

Du bör veta lika mycket om dig själv, finansiellt, som banken eller finansinstitutet gör. En Kolla inkomstsrapport, som du kan ladda ner från vår sida, visar dig exakt vad en långivare ser.
 • Varje gång du ansöker om kredit eller ett lån, registreras din begäran hos banken. Flera förfrågningar på din kredit historia kan se ut som om du försöker för hårt eller att ett bedrägeri är på gång. Kan ju vara rätt pinsamt.
 • Om du behöver en bra kreditlösning eller få ett huslån, låt Kreditkontroller.se kontrollera din rapport så att du får en riktig professionell credit score rapport om dig.
 • Hos Kreditkontroller kan du kontrollera dina kredituppysningar online via en neddladningsbar kredit rapport så ofta som du själv vill, utan att det registreras hos banken.
 • Kreditkontroller hjälper dig att ifrågasätta din kreditstatus, om du hittar nåt som inte stämmer, kan vi hjälpa dig att få kontroll på din Kolla inkomst.
 • Du har också möjlighet att beställa din Betalningsanmärkning kredit-värdering. Denna information kommer att ge dig ytterligare vägledning och en indikation på hur din kreditkontroll kan påverka ett viktigt beslut om lån.
 • Kreditkontroller sparar dig tid och besvär om du blir utsatt för ID-bedrägerier. En färsk rapport från CIFAS har funnit att i genomsnitt tar det offer mer än 15 månader att upptäcka deras identitet har stulits och som har använt mer än 300 timmar att få ordning på saken igen.
 • Kreditkontroller blir uppdaterat varje dag, detta innebär att man snabbt lär sig om eventuella ändringar i din Kredit status.

Varför du ska göra en Kolla inkomst?

Sammanställning av orsaker varför du bör göra en Kolla inkomst för att få ordning på en av dem viktigaste aspekterna i ditt liv - din ekonomi.

Undgå betalningsanmärkningar

Vi erbjuder korrekta Kreditupplysningar varje gång - Ett enkelt sätt att undgå betalningsanmärkningar - genom att hålla koll på din Kolla inkomst. Vi är stolta över att erbjuda dig snabba och korrekta kredit-rapporter, kombinerat med en hög nivå av online-säkerhet och integritet.

Priset för att ha kontroll på ditt finansiella liv?

Priset är ovärderligt!


Betalningsanmärkningar och Kolla inkomstar från kreditkontroller.se

Hur kreditvärdig är du?
- Kontrollera enkelt själv i 3 steg! - Klicka här -

Ja tack, Jag vill ha kontroll över mitt liv.